EcoCamp Vinyols, Mas d’en Pou i Club Hípic Castells

Orientació Laboral | 0 Comentarios

Els participants del Projecte Singulars “Al Baix Camp de la terra a la taula” segueixen coneixent l’entorn productiu de la nostra comarca setmana a setmana. En aquesta ocasió el passat dimarts 14 de maig vàrem realitzar una sortida que ens va donar l’oportunitat de conèixer l’historia de vida de tres grans empresaris de la nostra zona.

En primer lloc vàrem conèixer el funcionament i els diferents serveis que s’ofereixen a l’EcoCamp Vinyols. Posteriorment, vam visitar el Mas d’en Pou on vam poder conèixer amb quines matèries primes treballaven i com les convertien i comercialitzaven. Finalment, vam visitar el Club Hípic Castells que ens va mostrar les seves instal·lacions i vam poder gaudir una estona de tots els animals.

En aquest cas, l’objectiu principal no era el de poder entregar currículums, que també. El que es pretenia en aquesta sortida era que els joves coneguessin el funcionament de diferents empreses i com aquestes havien crescut del no-res. El missatge que ens van transmetre va ser clar i entenedor: enfront les dificultats, perseverança i esforç. La recompensa pot tardar, però sempre arriba.

Agraïm enormement el temps que ens van dedicar!

Últimas Publicaciones

 

IDETSA a la 3a Fira d’Ocupació Juvenil

IDETSA a la 3a Fira d’Ocupació Juvenil

Avui, 6 de maig, de 9.30 a 14.30 h Idetsa participa en la 3a Fira d’Ocupació Juvenil organitzada per la Cambra de Comerç de Reus, en format virtual. L’accés al certamen permet recórrer els estands de les empreses, conèixer les seves necessitats i lliurar el...

leer más
Sortida Fira de l’Ocupació – Singulars

Sortida Fira de l’Ocupació – Singulars

El passat dijous 21 de març es va celebrar al Palau de Fires i Congressos de Tarragona la Fira de l’Ocupació a la que van assistir tots els joves que estan participant en el Projecte Singulars “Al Baix Camp de la terra a la taula”. La Fira de l’Ocupació congregava a...

leer más

0 Comments

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

error: Content is protected !!