El passat 8 de maig els alumnes del certificat de professionalitat Organització i gestió de magatzems   han visitat les instal·lacions d’IKEA de Valls, gestionat per FM Logístics.

 L’objectiu d’aquesta visita ha estat conèixer el funcionament d’un magatzem de grans dimensions i consolidar el coneixements teòrics del curs. 

Ha estat una experiència positiva i enriquidora que ens ha permès entrar en contacte amb el sector logístic i conèixer eines, tasques, funcions i procediments en un entorn real.

Aquesta visita ja s’havia fet anteriorment amb altres alumnes, i aquest any hem pogut percebre una major atenció a la PRL envers els visitants, iniciant la visita amb una petita formació abans d’accedir al magatzem.

Aquestes han estat les impressions d’alguns alumnes:

«La visita ha esta força interessant, només  entrar et fan un curset de PRL i et fan una petita explicació de l’empresa FM LOGÍSTICS. Hem vist com es treballa en un centre de logística, tota la maquinària que s’utilitza i com s’organitza. Encara que sembli mentida, amb tot el volum de mercaderies que hi treballen la instal·lació estava en silenci i tot molt ordenat i net, no donava la sensació de que hi treballes tanta gent.»

«La meva experiència a la visita que hem fet al Ikea de Valls ha sigut molt positiva, al estar realitzant aquest curs de Organització i gestió de magatzems m’ ha resultat molt interessant visitar aquestes instal·lacions, comprovant in situ com es treballa i es gestiona un magatzem d aquestes dimensions.

Tenint en compte que és un magatzem que distribueix per tota la península,  part de França i per el nord d’ Àfrica es treballa amb un ritme trepidant.

Ha sigut una experiència molt positiva i la recomano a tothom que estigui realitzant aquest curs o d altres relacionats amb la logística.»

«En la visita hemos visto la mejor distribución de las mercancías en las estanterías donde hemos podido ver mas tipos de estanterías .

Punto  clave para entender el particular funcionamiento de Ikea es el proceso de producción y distribución de los artículos que comercializa. La cadena se inicia en el equipo de diseño, de donde surge la idea del producto. Principalmente se tienen en cuenta características como la funcionalidad y el modo de empaquetado, que debe ser siempre en un embalaje plano, lo que la mayoría de las veces se consigue mediante piezas desmontables.

Una vez que el producto esta acabado se organiza la distribución a los puntos de venta .

Hemos visitado también la cantina de los empleados con un diseño espectacular.

Muy buena impresión.»

Agraïments a l’equip d’FM Logístics la seva atenció i dedicació.

Últimas Publicaciones

 

Sortida a Cambrils Park

Sortida a Cambrils Park

"El passat divendres dia 15 de març, els alumnes d’operacions bàsiques de restaurant i bar van realitzar una visita a les instal·lacions de restauració  del complex turístic:  Cambrils Park. Cambrils Park, és una empresa turística de referència...

leer más

0 Comments

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

error: Content is protected !!