Un miler de targetes moneder “roden”

Sin categoría | 0 Comentarios

Fins al 20 de desembre, els veïns i veïnes beneficiàries d’aquests ajuts poden gastar-les als negocis locals adherits a la campanya de l’Ajuntament que fomenta el teixit empresarial.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha lliurat un miler de targetes moneder. Això significa que més de 3.400 veïns i veïns de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, un 52,5% de la població, s’estan beneficiant o s’han beneficiat ja d’aquests ajuts per al foment del teixit empresarial local.

El 20 de desembre és la data límit que aquestes persones tenen per gastar les targetes, amb què el consistori subvenciona la compra de béns i serveis de la ciutadania, als negocis locals que es van veure obligats a cessar l’activitat per l’estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus i que s’han adherit a la campanya «Fes-la rodar» (59 establiments en total).

Últimas Publicaciones

 

Campanya FES-LA RODAR

Campanya FES-LA RODAR

L’ Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant fa una crida al teixit empresarial del municipi a adherir-se a la campanya “Fes-la rodar”. Una campanya que ha posat en marxa el consistori “per potenciar l’economia circular, ja que si bé els beneficiaris...

leer más

0 Comments

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

error: Content is protected !!