Iniciada la formació del Programa Singulars!!

Orientació Laboral | 0 Comentarios

Aquest mes de març s’ha iniciat el Projecte Singulars 2018 “Al Baix Camp de la terra a la taula”, que es realitza conjuntament amb d’altres entitats del territori (IMFE Mas Carandell, Consell Comarcal del Baix Camp i l’Ajuntament de Cambrils). Aquest projecte combina la formació amb un servei d’orientació i prospecció laboral per afavorir el procés d’inserció laboral en empreses del territori als joves d’entre 16 i 29 anys.

La formació que estem duent a terme a IDETSA, S.A. en ”Indústria Agroalimentària 3.0” ofereix als joves l’oportunitat de formar-se en el sector estratègic agroalimentari en la seva vessant de la comercialització i el màrketing digital. En tan sols 90 hores de formació podran adquirir eines i estratègies per conèixer què és la sobirania alimentària, podran obtenir el certificat de manipulador d’aliments; aprendran com dur a terme el procés de comunicació de la venda, així com utilitzar les xarxes socials i afavorir la promoció de la comercialització digital.

Les inscripcions per participar en el projecte segueixen obertes. No dubtis en demanar informació contactant a IDETSA, S.A. al 977820820.

Últimas Publicaciones

 

Sortida Fira de l’Ocupació – Singulars

Sortida Fira de l’Ocupació – Singulars

El passat dijous 21 de març es va celebrar al Palau de Fires i Congressos de Tarragona la Fira de l’Ocupació a la que van assistir tots els joves que estan participant en el Projecte Singulars “Al Baix Camp de la terra a la taula”. La Fira de l’Ocupació congregava a...

leer más

0 Comments

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

error: Content is protected !!