Iniciada la formació del Programa Singulars!!

Orientació Laboral | 0 Comentarios

Aquest mes de març s’ha iniciat el Projecte Singulars 2018 “Al Baix Camp de la terra a la taula”, que es realitza conjuntament amb d’altres entitats del territori (IMFE Mas Carandell, Consell Comarcal del Baix Camp i l’Ajuntament de Cambrils). Aquest projecte combina la formació amb un servei d’orientació i prospecció laboral per afavorir el procés d’inserció laboral en empreses del territori als joves d’entre 16 i 29 anys.

La formació que estem duent a terme a IDETSA, S.A. en ”Indústria Agroalimentària 3.0” ofereix als joves l’oportunitat de formar-se en el sector estratègic agroalimentari en la seva vessant de la comercialització i el màrketing digital. En tan sols 90 hores de formació podran adquirir eines i estratègies per conèixer què és la sobirania alimentària, podran obtenir el certificat de manipulador d’aliments; aprendran com dur a terme el procés de comunicació de la venda, així com utilitzar les xarxes socials i afavorir la promoció de la comercialització digital.

Les inscripcions per participar en el projecte segueixen obertes. No dubtis en demanar informació contactant a IDETSA, S.A. al 977820820.

Últimas Publicaciones

 

IDETSA a la 3a Fira d’Ocupació Juvenil

IDETSA a la 3a Fira d’Ocupació Juvenil

Avui, 6 de maig, de 9.30 a 14.30 h Idetsa participa en la 3a Fira d’Ocupació Juvenil organitzada per la Cambra de Comerç de Reus, en format virtual. L’accés al certamen permet recórrer els estands de les empreses, conèixer les seves necessitats i lliurar el...

leer más

0 Comments

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

error: Content is protected !!