Primera sortida de l’alumnat del CP Activitats de gestió administrativa

Certificats de Professionalitat | 0 Comentarios

Un any més tenim el plaer de poder oferir un ampli ventall de formació subvencionada tant  per a persones en situació atur com a persones en actiu, però que tenen l’objectiu comú de millorar les competències laborals i digitals, així com completar el seu CV.

Començarem aquest primer trimestre del 2019 amb tota l’oferta de formació FOAP, que comença amb el curs de ADGD0308 Activitats de gestió administrativa (veure vídeo https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6493039429693763584)

Aquest curs el seguirà  d’altres certificats de professionalitat, com són: operacions auxiliars activitats administratives i generals, organització i gestió de magatzems, operació de sistemes informàtics, operacions bàsiques de restaurant i bar. Totes aquestes accions formatives comptaran amb claustre de professors amb anys d’experiència amb formació docent i experiència laboral del sector del curs que imparteix.

I amb aquest potencial humà podem afegir que aquest curs volem donar una veritable empenta a la digitalització dels perfils laborals. És per això, que a banda dels continguts teòrics de cada formació, definits pel Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals, tenim el següent objectius:

  • Gestionar les classes, materials i avaluacions mitjançant Google Classroom.
  • Realitzar els exercicis i pràctiques sobre la base del temari del ADGD308 ACTIVITATS DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA, però adaptant les eines i activitats a recursos 100% digitals i online.
  • Treballar tanmateix amb conceptes teòric-pràctics de casa digital, Marca Personal i Màrqueting Online, incloent-los en aquestes mateixes metodologies.

I com també ens agrada tenir en compte la realitat sociolaboral que ens envolta, no deixarem de fer sortides amb focalitzades als objectiu anomenats anteriorment, com el #MOTIVATIONDAY (veure foto) , on la Fira de Reus ens regala una jornada sobre la felicitat en les organitzacions.

Aquest any 2019 si que marcarà la diferència amb moltes persones del nostre ecosistema: els nous reptes del equip tècnic i docent d’IDETSA per donar resposta als nous reptes dels nostres alumnes amb el món laboral. SOM-HI!!!!

Últimas Publicaciones

 

Sortida a IKEA

Sortida a IKEA

El passat 8 de maig els alumnes del certificat de professionalitat Organització i gestió de magatzems   han visitat les instal·lacions d'IKEA de Valls, gestionat per FM Logístics.  L’objectiu d’aquesta visita ha estat conèixer el funcionament d'un...

leer más

0 Comments

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

error: Content is protected !!