Sortida Fira de l’Ocupació – Singulars

Orientació Laboral | 0 Comentarios

El passat dijous 21 de març es va celebrar al Palau de Fires i Congressos de Tarragona la Fira de l’Ocupació a la que van assistir tots els joves que estan participant en el Projecte Singulars “Al Baix Camp de la terra a la taula”. La Fira de l’Ocupació congregava a 43 empreses del territori, de diferents sectors, que donaven a conèixer la seva oferta laboral a tots els assistents amb franges d’edats, interessos i formacions ben dispars.

Amb anterioritat a la Fira els joves van poder treballar en les sessions d’orientació la posada a punt del seu currículum, se’ls va informar sobre quines serien les empreses que es trobarien a la fira així com les ofertes laborals actives que tenien cada una d’elles. Durant el matí del dijous els joves van tenir l’oportunitat de conèixer les empreses i mantenir breus entrevistes de presentació així com de presentar les seves candidatures o conèixer de quina manera es gestionava la inserció laboral en cada una de les entitats congregades a la fira.

D’entre les empreses que van generar més interès als joves i a les quals van poder postular la seva auto-candidatura destaquen: Sangulí Salou, El Corte Inglés, GrupoReside, Primark, Carrefour, Mercadona, Port Aventura, GiGroup o Grupo Sife.

Últimas Publicaciones

 

Iniciada la formació del Programa Singulars!!

Iniciada la formació del Programa Singulars!!

Aquest mes de març s’ha iniciat el Projecte Singulars 2018 “Al Baix Camp de la terra a la taula”, que es realitza conjuntament amb d’altres entitats del territori (IMFE Mas Carandell, Consell Comarcal del Baix Camp i l’Ajuntament de Cambrils). Aquest projecte combina...

leer más

0 Comments

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

error: Content is protected !!